NorBucu

                                                                                                                         Aku sorang yg periang..sangat simple dgn kehidupan dia…sgt peramah,suka mempelajari benda-benda2 baru..lagi2 dalam bidang grafik and design..aku suka melukis sebab to yg dpt melepas kan geram ku pada manusia2 yg aku rasa tak ada hati dan perasaan..panas baran kalau diusik and suka gelak and happy walau aku mempunyai banyak masalah…itolah diri ku.

Aku berpegang pada kate2 ini…” “Sometime I find its easy to be my self..But I find something its better to be somebody else”… dan hanya diri ku untuk mu selamanya…
DSC00096 copy

Comments
  1. ida says:

    Assalammualaikum.Haii sis,I nak tanya.u ade amik gmbar konvo (outdoor) x?kalau ade, u cas mcm mane eh?

  2. siti says:

    berapa cost utk amik gmbar tunang? sy dok klang gak

  3. ayu says:

    salam kak bucu, nnti send quotation ye tq

  4. imran says:

    nak tanye shoot & burn utk wedd. bole send no tel. e-mail, kyrul1982@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s