Majlis Pernikahan Hamsiah&Hafiz

Posted: June 2, 2011 in Uncategorized

selesaii sudah tugasan kami tok weding customer kami ni…. tima kasih sgt2 kat mimi colection…kak idayu…cuz mempercayai hasil tugasan kami tok kali ni..hope ada rezeki kami lagi..hehehe..so kali ni bucu and the geng shoot di Sungai Besar parit 9…hehe jauh gilee g sana..tp demi tugasan…kami redah je…untung ada si Amoii lina..cuz dia th jalan2 ke sana…pada boss besa aku to..sape lagi angah lah..dia tak ada..mati gaklah finkyart…so ni sebhagian hasil keja kami…hope korg suka…and hope membuka ht pada korg yang nak kawin..hehhehe..so slamat pengantin baru pada ham and hafiz..korg best…. weee
_DSC0173
_DSC0153
_DSC0089
_DSC0159
_DSC0067
_DSC0094
_DSC0117
_DSC0165
_DSC0162
_DSC0191
_DSC0219
4
5
_DSC0299
_DSC0391

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s